Microdermabrasie Home Kit

Wat is microdermabrasie? Microdermabrasie is een steeds populairder wordende huidbehandeling voor een verscheidenheid van verschillende aandoeningen die meestal wordt uitgevoerd door dermatologen of huidverzorgingsspecialisten in een cosmetische huidchirurgie kliniek en dag spa’s of salons. Dit gaat tegen de oorzaak van rimpels. Microdermabrasiebehandelingen worden veel gebruikt om de bovenste laag van doffe en dode huid te verwijderen om de nieuwere huid eronder te onthullen. Als zodanig is het effectief bij de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, door de zon beschadigde huid, acne, het minimaliseren van de grootte van de huidporiën en het verjongen van de huidskleur.

Hoewel het hebben van een professionele microdermabrasie de meest efficiënte microdermabrasie behandeling voor uw huidproblemen is, zijn meerdere sessies meestal vereist voordat u de gewenste resultaten kunt bereiken. Bovendien, kunnen de voortdurende zittingen van de microdermabrasiehuidzorg nodig zijn om de resultaten te handhaven. Daarom kan dit rollen in hogere kosten die misschien niet betaalbaar voor de meeste mensen.

Home kit voor jou

Als zodanig, microdermabrasie home kit wordt een steeds populairder alternatief voor professionele behandelingen. Home kits is zeer eenvoudig uit te voeren en ze zijn veel goedkoper. Hoewel microdermabrasie home kit is niet zo krachtig als in professionele behandelingen, kunnen ze nog steeds produceren goede resultaten na verloop van tijd vooral als je milder huidproblemen. In feite, sommige van de patiënten aanbevolen professionele behandelingen en op hetzelfde moment gebruik te maken van microdermabrasie home kits in-tussen de professionele bezoeken.

Afhankelijk van de merken of ingrediënten die worden meegeleverd, wordt verwacht dat u tussen de $25-$100 uitgeeft. Bijna alle kits voor thuisgebruik bevatten microdermabrasiecrème met kristallen. De exfoliërende kristallen in de crème helpen daadwerkelijk om vuil, olie en dode huid te verwijderen, waardoor een nieuwere en gezonde huid eronder zichtbaar wordt.

Bovendien bevat een goede microdermabrasie crème ook huidverzachtende en ontstekingsremmende ingrediënten zoals sheaboter of komkommerextract.

Kit voor thuisgebruik

Over het algemeen zijn er vier hoofdbestanddelen van een microdermabrasie home kit:

Microdermabrasie crème-De precieze ingrediënten varieert afhankelijk van de thuiskit merken.

Schuimkop – Om te zorgen voor een gelijkmatige verdeling en druk van de toepassing van microdermabrasie crème op de huid.

Handstuk – Hoofddeel van de microdermabrasie home kit en het varieert afhankelijk van welke home kit je krijgt. Het varieert van eenvoudige kunststof tot een op batterijen werkend type.

Serum voor na de behandeling – Dit zijn verzachtende vochtinbrengers die het schurende effect van het microdermabrasieproces moeten tegengaan, waardoor uw huid tijdelijk droog kan zijn of kan jeuken.

Controleer altijd of u niet allergisch bent voor één van de ingrediënten in de microdermabrasie home kit die u krijgt. In feite zal er weinig of geen risico’s op alle zolang je nauwlettend volgen van de aanwijzingen die in de home kits. Deskundigen aanbevolen dat thuis microdermabrasie procedure moet worden gedaan ‘s nachts voor het slapen gaan. Dit is omdat u op dit tijdstip van de dag minder kans hebt om vuil en vet op te nemen. Bij toepassing van de home kit zal uw huid dus een grotere kans hebben om in schone omstandigheden te genezen.

Voordeel

Een voordeel van het gebruik van de thuiskit is dat je zelf controle hebt over de microdermbrasie procedure en dat je moet stoppen met de behandeling als je pijn of ongemak ervaart. Nochtans, houd in mening dat de doeltreffendheid van microdermabrasion huiskit afhankelijk van een verscheidenheid van factoren zoals uw huidtype enz. zal variëren.

 Sommige patiënten kunnen verbeteringen enkel na de eerste toepassing zien, terwijl anderen verscheidene meer toepassingen kunnen vergen alvorens zij de wensmicrodermabrasion resultaten kunnen bereiken. In feite, wordt een cursus van 10-15 toepassingen over het algemeen geadviseerd alvorens u om het even welke aanzienlijke veranderingen van uw huid kunt verwachten te zien.

Het doel van microdermabrasie home kit is niet om diepe littekens, rimpels of striae te elimineren. Eerder, vermindert het de gevolgen van verschijning. Na een paar toepassingen zult u merken dat uw huid gladder en zachter is en dat de poriën ontstopt zijn. Net als bij professionele behandelingen, moet u de thuiskits consequent toepassen om de resultaten te behouden.

Als u niet zeker weet welke home kits te krijgen, zal het goed zijn om te controleren met uw vrienden of recensies over de verschillende producten te lezen voordat u de home kits. Het is ook raadzaam dat u het eerst op een klein deel van uw huid gebruikt, zodat u kunt beoordelen of die bepaalde home kit geschikt is voor uw huidtype.