Short Sea

This Is The Age Of The Shortsea.

Sfeer Creëren Met Tuinen

Tijdens zijn 40-jarige roeping als kinderdagverblijfauteur en fotografisch kunstenaar heeft Derek Fell verschillende kinderdagverblijven gepland, waaronder veel van zijn wederhelft Carolyn. De beste illustratie van hun werk is te zien in hun huis, de opmerkelijke Cedaridge Farm, in Bucks County, Pennsylvania. Daar hebben ze meer dan twintig themaregio’s gepland, waaronder verborgen tuinen, heldere duurzame lijnen, geborduurde kunsttuinen met bomen en struiken, een bungalowtuin, kruidentuin, snijkwekerij en een ambitieuze watertuin.

Derek kwam tijdens de regering van Gerald Ford bij het Witte Huis als specialist op het gebied van tuinplattegronden. Derek plande Ford’s ‘Win’-tuin, naar aanleiding van zijn’ Win-toespraak ‘, en moedigde het land tien verschillende manieren aan om zwelling tegen te gaan.

Veel kwekerijplannen van Derek Fell zijn uitgevoerd zonder de site te herzien. De buitengewone, late planner Frank Lloyd Wright plande uitstekende huizen voor zijn klanten, volledig op basis van foto’s zonder dat een locatieonderzoek nodig was.

De kinderdagverblijven van Fell zijn gemarkeerd in kranten, tijdschriften, boeken en verder op tv, waaronder Architectural Digest, Gardens Illustrated, The Garden (het tijdschrift van de Royal Horticultural Society), Country Gardens, HGTV, QVC en PBS.

Derek heeft meer dan zestig boeken en kinderdagverblijven gemaakt, waaronder 550 Home Landscaping Ideas (Simon en Schuster), The Encyclopedia of Garden Design (Firefly Books), The Complete Garden Planning Manual (Friedman), Garden Accents (Henry Holt) en Home Landschapsarchitectuur (Simon en Schuster).

Controleer of de allure en vibe van cruciaal belang zijn om uw eigendom te verlichten of beschikbaar te stellen om te worden gekocht. Ga je gang en stel Derek vragen over kinderdagverblijven en let er niet op hoe groot of klein het is.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share